Offisielt service senter

Knolly sykler, fordi disse står tett opp til det Sykkologen ønsker formidle. Rammene er utviklet med et ønske om å kunne levere det ypperste innen funskjon og innovasjon, samt konstruert på den mest optimale måten. Resultatet er sykler som som utmerker seg og som har en lojal følgerskare.Knolly har flere modeller, fra grus/landevei til allround sti og grovere modeller.

WPL (Wistler Perfomance Lubircants) smøremidler, fordi disse er laget for ikke å skade miljøet eller rytter. Dette er premium biobaserte vedlikeholdsprodukter med fokus på prestanda og holdbarhet, uten bruk av petrokjemikalier, PTFE eller giftige substanser. I tillegg er det godt for miljøet på Sykkologen, som bruker det så å si utelukkende til alle demperservicer, rengjøringer, kjedesmøringer og en del annet.Er du forhandler og ønsker disse i ditt verksted/butikk kan du ta kontakt for forhandlerkjøp.

Benno Boost E transportsykler, rett og slett fordi dette er en av de aller mest allsidige elsyklene på markedet. En sykkel som tåler masse vekt og kan frakte både barn og tilbehør, alle årstider. På den andre siden er den smidig, og ikke stor og voldsom som noen transportsykler oppleves. Benno selv beskriver sykkelen som en Swiss Army Knife.Sykkologen har, siden 2017, kjempegod erfaring med disse, og opplever et produkt med topp kvalitet og gjennomtenkte løsninger.

Ortlieb, fordi dette kan regnes som gullstandarden innenfor sykkelvesker og sykkelbagger. Dette er produkter som hører like godt hjemme hos hverdagssyklisten som hos globetråkkeren, hver dag hele året. 100% vanntette og robuste produkter, utviklet av topp materialer, med repsekt for planeten.